Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Meeuwen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Meeuwen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Meeuwen

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Meeuwen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Meeuwen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Meeuwen te gebruiken.

Een dressing op maat in Meeuwen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Meeuwen. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Meeuwen er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Meeuwen. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Meeuwen te verwezenlijken.