Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in het Meetjesland? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in het Meetjesland staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in het Meetjesland

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in het Meetjesland.

open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in het Meetjesland lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in het Meetjesland er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in het Meetjesland als jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Dressings op maat in het Meetjesland

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Meetjesland. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in het Meetjesland te verwezenlijken.