Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in het Meetjesland? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Meetjesland staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in het Meetjesland

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Meetjesland. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in het Meetjesland

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in het Meetjesland er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in het Meetjesland. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in het Meetjesland, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in het Meetjesland

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in het Meetjesland.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in het Meetjesland te verwezenlijken.