Droom je van een eigen, praktische dressing volledig afgestemd op je woning in Machelen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw Machelse woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Machelen

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Machelen. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Machelen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Machelen

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Machelen er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Machelen, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Machelen

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw Machelse dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Machelen te verwezenlijken.