Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in het Maasland? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in het Maasland staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in het Maasland

Je wil dat een dressingkast in je huis in het Maasland lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in het Maasland

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in het Maasland er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in het Maasland nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in het Maasland.

dressingkast wit open deur

Dressings op maat in het Maasland

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in het Maasland. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in het Maasland te verwezenlijken.