Droom je van een eigen, praktische dressing helemaal afgestemd op je woning in Lummen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Lummen staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Lummen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Lummen.

dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Lummen

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Lummen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Lummen wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Lummen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Lummen. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is volledig jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Lummen

Je wil dat een dressingkast in je huis in Lummen lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Lummen te verwezenlijken.