Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Lotenhulle? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Lotenhulle

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lotenhulle. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Lotenhulle

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Lotenhulle wordt benut.

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Lotenhulle lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in Lotenhulle

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Lotenhulle er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Lotenhulle, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Lotenhulle te verwezenlijken.