Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in de Limburgse Kempen? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Limburgse Kempen staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Limburgse Kempen

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Limburgse Kempen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in de Limburgse Kempen, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in de Limburgse Kempen

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Limburgse Kempen. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in de Limburgse Kempen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Limburgse Kempen te benutten.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in de Limburgse Kempen te realiseren.