Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in de Limburgse Kempen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Limburgse Kempen staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Limburgse Kempen

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Limburgse Kempen er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in de Limburgse Kempen. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in de Limburgse Kempen

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in de Limburgse Kempen wordt benut.

Dressing met kwaliteit in de Limburgse Kempen

Een dressingkast in je huis in de Limburgse Kempen moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in de Limburgse Kempen

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Limburgse Kempen. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in de Limburgse Kempen te verwezenlijken.