Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Lembeke? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Lembeke staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Lembeke

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lembeke. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Lembeke

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Lembeke er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Lembeke. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Lembeke, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Lembeke te gebruiken.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Lembeke te realiseren.