Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Lembeek? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Lembeek

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lembeek. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Lembeek

Een dressingkast in je huis in Lembeek moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Lembeek

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Lembeek er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Lembeek als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Tips voor een praktische dressing in Lembeek

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Lembeek te verwezenlijken.