Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in de Leiestreek? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Leiestreek staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in de Leiestreek

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Leiestreek. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online. open dressing eiland wit

Tips voor een praktische dressing in de Leiestreek

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in de Leiestreek te gebruiken.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Leiestreek

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in de Leiestreek er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in de Leiestreek, als je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in de Leiestreek

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Leiestreek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in de Leiestreek te verwezenlijken.