Droom je van een eigen, praktische dressing geheel afgestemd op je woning in Leest? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Leest staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Leest

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Leest te gebruiken.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Leest

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Leest er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Leest. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Dressings op maat in Leest

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Leest. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Leest, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Leest te realiseren.