Droom je van een eigen, praktische dressing die geheel past bij je woning in Lebbeke? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw Lebbeekse woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Lebbeke

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw Lebbeekse dressing te gebruiken. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Lebbeke

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lebbeke. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

We werken samen aan jouw droomdressing in Lebbeke

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Lebbeke er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Lebbeke, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Lebbeke

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Lebbeke, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Lebbeke te realiseren.