Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning aan de Kust? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning aan de Kust staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing aan de Kust

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing aan de Kust wordt benut.

dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing aan de Kust

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing aan de Kust er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis aan de Kust wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing op maat aan de Kust

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning aan de Kust. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis aan de Kust, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing aan de Kust te realiseren.