Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Kraainem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Kraainem staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Kraainem

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Kraainem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Kraainem, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Kraainem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Kraainem. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Kraainem, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Kraainem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Kraainem wordt benut.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Kraainem te verwezenlijken.