Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Kluizen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Kluizen staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Kluizen

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Kluizen er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Kluizen wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Kluizen

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Kluizen wordt benut.

Jouw dressing op maat in Kluizen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kluizen. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Kluizen, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Kluizen te verwezenlijken.