Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Klein-Brabant? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Klein-Brabant staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Klein-Brabant moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressingkast eiland wit

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Klein-Brabant.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Klein-Brabant er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Klein-Brabant, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Een dressing op jouw maat in Klein-Brabant

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Klein-Brabant. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Klein-Brabant te verwezenlijken.