Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in de Kempense meren? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Kempense meren staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in de Kempense meren

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Kempense meren. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Kempense meren te benutten.

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Kempense meren er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Kempense meren als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Kempense meren, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in de Kempense meren te realiseren.