Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Kaulille? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Kaulille

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing te gebruiken. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Kaulille

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Kaulille er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Kaulille nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Kaulille

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kaulille. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Kaulille

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Kaulille, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Kaulille te verwezenlijken.