Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Kapelle-op-den-Bos? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Kapelle-op-den-Bos staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Kapelle-op-den-Bos

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Kapelle-op-den-Bos te benutten. dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Kapelle-op-den-Bos

Een dressingkast in je huis in Kapelle-op-den-Bos moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Kapelle-op-den-Bos er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Kapelle-op-den-Bos, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Kapelle-op-den-Bos

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kapelle-op-den-Bos. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Kapelle-op-den-Bos te verwezenlijken.