Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Ichtegem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw Ichtegemse woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Ichtegem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Ichtegem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ichtegem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Ichtegem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw Ichtegemse dressing.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Ichtegem, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Ichtegem

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ichtegem. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Ichtegem te verwezenlijken.