Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Huldenberg? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Huldenberg staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Huldenberg

Een dressingkast in je huis in Huldenberg moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Huldenberg

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Huldenberg. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Huldenberg. dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Huldenberg

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Huldenberg er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Huldenberg, wanneer je droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Huldenberg te realiseren.