Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Houthalen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Houthalen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Houthalen te benutten. dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Houthalen

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Houthalen. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Houthalen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Houthalen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Houthalen wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Houthalen te realiseren.