Droom je van een eigen, praktische dressing helemaal afgestemd op je woning in Houthalen-Helchteren? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Houthalen-Helchteren staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Houthalen-Helchteren

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Houthalen-Helchteren. dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in Houthalen-Helchteren

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Houthalen-Helchteren. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Houthalen-Helchteren, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Houthalen-Helchteren

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Houthalen-Helchteren er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Houthalen-Helchteren, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Houthalen-Helchteren te verwezenlijken.