Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Houthalen-Helchteren? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Houthalen-Helchterse woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Houthalen-Helchteren

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Houthalen-Helchteren. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Houthalen-Helchteren

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Houthalen-Helchteren er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Houthalen-Helchteren, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Tips voor een praktische dressing in Houthalen-Helchteren

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Houthalen-Helchteren wordt benut. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Houthalen-Helchteren te realiseren.