Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Hofstade Aalst? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Hofstade Aalst lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Hofstade Aalst

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Hofstade Aalst. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Tips voor een functionele dressing in Hofstade Aalst

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Hofstade Aalst. dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Hofstade Aalst

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Hofstade Aalst er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Hofstade Aalst wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Hofstade Aalst te verwezenlijken.