Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Hoepertingen? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Hoepertingen

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing te gebruiken. dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Hoepertingen

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Hoepertingen. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Hoepertingen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Hoepertingen

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Hoepertingen er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Hoepertingen, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Hoepertingen te realiseren.