Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Hillegem? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Hillegem

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Hillegem. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak. dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Hillegem

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Hillegem, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Hillegem

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Hillegem er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Hillegem als jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Hillegem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing te gebruiken.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Hillegem te realiseren.