Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Heurne? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Heurne staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Heurne

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Heurne er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Heurne, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Heurne

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Heurne te gebruiken.

Een dressing op jouw maat in Heurne

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Heurne. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Heurne

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Heurne, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Heurne te realiseren.