Droom je van een eigen, praktische dressing geheel afgestemd op je woning in Herne? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw Hernse woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Herne, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Herne

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Herne te gebruiken.

We werken samen aan jouw droomdressing in Herne

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Herne er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Herne nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Een dressing op maat in Herne

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Herne. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Herne te realiseren.