Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Heestert? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Heestert staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Heestert

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Heestert. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Heestert

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Heestert er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Heestert, wanneer je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Heestert

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Heestert wordt benut.

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Heestert

Een dressingkast in je huis in Heestert moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Heestert te verwezenlijken.