Droom je van een eigen, praktische dressing die volledig past bij je woning in Haspengouw? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Haspengouw staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Haspengouw er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Haspengouw, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een praktische dressing in Haspengouw

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Haspengouw wordt benut.

Dressing met kwaliteit in Haspengouw

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Haspengouw, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat je dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing eiland koppel

Een dressing op jouw maat in Haspengouw

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Haspengouw. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Haspengouw te verwezenlijken.