Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Haspengouw? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Haspengouw staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Haspengouw

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Haspengouw wordt benut. open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Haspengouw

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Haspengouw. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Dressing met kwaliteit in Haspengouw

Je wil dat een dressingkast in je huis in Haspengouw lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Haspengouw

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Haspengouw er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Haspengouw nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Haspengouw te realiseren.