Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in het Hageland? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in het Hageland staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in het Hageland moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in het Hageland

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in het Hageland er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in het Hageland, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in het Hageland

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in het Hageland. open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in het Hageland

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Hageland. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze website.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in het Hageland te verwezenlijken.