Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Grote-Spouwen? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Grote-Spouwen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Grote-Spouwen

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Grote-Spouwen er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Grote-Spouwen, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Grote-Spouwen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Grote-Spouwen. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Grote-Spouwen, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Grote-Spouwen te realiseren.