Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Groot-Gelmen? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Groot-Gelmen

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Groot-Gelmen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Groot-Gelmen als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Groot-Gelmen lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing op maat in Groot-Gelmen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Groot-Gelmen. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Groot-Gelmen

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Groot-Gelmen te verwezenlijken.