Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Groot-Gelmen? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Groot-Gelmen staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Groot-Gelmen er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Groot-Gelmen. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Groot-Gelmen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Groot-Gelmen. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Tips voor een functionele dressing in Groot-Gelmen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Groot-Gelmen wordt benut. open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Groot-Gelmen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Groot-Gelmen te realiseren.