Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in de Groene gordel? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Groene gordel staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in de Groene gordel moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressing bruin

Een dressing op maat in de Groene gordel

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Groene gordel. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze is geheel aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in de Groene gordel

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in de Groene gordel wordt benut. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Groene gordel

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Groene gordel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in de Groene gordel, als je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in de Groene gordel te verwezenlijken.