Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in de Groene gordel? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Groene gordel staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in de Groene gordel

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Groene gordel. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze site. dressing bruin

Dressing met kwaliteit in de Groene gordel

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Groene gordel, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Groene gordel

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Groene gordel er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in de Groene gordel. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in de Groene gordel.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in de Groene gordel te realiseren.