Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in de Groene gordel? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Groene gordel staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in de Groene gordel

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Groene gordel. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in de Groene gordel

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Groene gordel er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Groene gordel wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in de Groene gordel

Een dressingkast in je huis in de Groene gordel moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in de Groene gordel

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in de Groene gordel te benutten.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in de Groene gordel te verwezenlijken.