Droom je van een eigen, functionele dressing volledig afgestemd op je woning in de Groene gordel? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Groene gordel staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in de Groene gordel

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Groene gordel, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in de Groene gordel

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in de Groene gordel.

Een dressing op jouw maat in de Groene gordel

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Groene gordel. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Groene gordel

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Groene gordel er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Groene gordel, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in de Groene gordel te verwezenlijken.