Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in de Groene gordel? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Groene gordel staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in de Groene gordel

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in de Groene gordel er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in de Groene gordel, als je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in de Groene gordel

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Groene gordel. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online.

Dressing met kwaliteit in de Groene gordel

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Groene gordel, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

dressingkast wit open deur

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in de Groene gordel wordt benut.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in de Groene gordel te verwezenlijken.