Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Godveerdegem? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in Godveerdegem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Godveerdegem

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Godveerdegem er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Godveerdegem nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Godveerdegem, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing op maat in Godveerdegem

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Godveerdegem. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Godveerdegem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Godveerdegem.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Godveerdegem te realiseren.