Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Gijverinkhove? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Gijverinkhove

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Gijverinkhove. Jij past de indeling aan naar jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Gijverinkhove

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Gijverinkhove wordt benut.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Gijverinkhove

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Gijverinkhove er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Gijverinkhove wanneer jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Gijverinkhove moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Gijverinkhove te verwezenlijken.