Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Genoelselderen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Genoelselderen staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Genoelselderen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Genoelselderen. open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Genoelselderen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Genoelselderen. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Genoelselderen

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Genoelselderen er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Genoelselderen, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Genoelselderen, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Genoelselderen te realiseren.