Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Erwetegem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Erwetegem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Erwetegem

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Erwetegem. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Erwetegem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Tips voor een functionele dressing in Erwetegem

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Erwetegem wordt benut. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Erwetegem

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Erwetegem er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Erwetegem nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Erwetegem te realiseren.