Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Erpe-Mere? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw Erpe-Meerse woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Erpe-Meerse dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Erpe-Mere

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Erpe-Mere. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Erpe-Mere

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Erpe-Mere er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Erpe-Mere, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Erpe-Mere

Een dressingkast in je huis in Erpe-Mere moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Erpe-Mere te realiseren.