Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Erondegem? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Erondegem staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Erondegem

Een dressingkast in je huis in Erondegem moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Erondegem

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Erondegem wordt benut.

Een dressing op maat in Erondegem

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Erondegem. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in Erondegem

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Erondegem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Erondegem als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Erondegem te verwezenlijken.