Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Engelmanshoven? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Engelmanshoven staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Engelmanshoven

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Engelmanshoven. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Engelmanshoven, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Engelmanshoven

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Engelmanshoven te gebruiken. dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Engelmanshoven

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Engelmanshoven er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Engelmanshoven wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Engelmanshoven te verwezenlijken.