Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Egem? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Egem staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Egem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Egem. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Egem lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Egem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Egem te gebruiken. dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Egem

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Egem er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Egem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Egem te realiseren.