Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Drogenbos? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Drogenbos staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Drogenbos

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Drogenbos. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Drogenbos er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Drogenbos wanneer jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Drogenbos

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Drogenbos te benutten.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Drogenbos, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Drogenbos te verwezenlijken.