Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Diets-Heur? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Diets-Heur

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Diets-Heur, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Diets-Heur

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing te gebruiken.

Jouw dressing op maat in Diets-Heur

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Diets-Heur. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak. dressingkast wit open deur

We werken samen aan jouw droomdressing in Diets-Heur

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Diets-Heur er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Diets-Heur, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Diets-Heur te realiseren.