Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Brussel? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Brussel staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Brussel

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Brussel.

open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Brussel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Brussel, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressings op maat in Brussel

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Brussel. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Brussel, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Brussel te verwezenlijken.