Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in het Brugse Ommeland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Brugse Ommeland staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in het Brugse Ommeland

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in het Brugse Ommeland. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Tips voor een praktische dressing in het Brugse Ommeland

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in het Brugse Ommeland.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in het Brugse Ommeland, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in het Brugse Ommeland

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in het Brugse Ommeland er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in het Brugse Ommeland, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in het Brugse Ommeland te verwezenlijken.