Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in het Brugse Ommeland? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in het Brugse Ommeland staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in het Brugse Ommeland

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in het Brugse Ommeland er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in het Brugse Ommeland, als je droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in het Brugse Ommeland te benutten.

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in het Brugse Ommeland moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing eiland koppel

Een dressing op maat in het Brugse Ommeland

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in het Brugse Ommeland. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in het Brugse Ommeland te verwezenlijken.