Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Brugge? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Brugge staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

dressing bruin

Dressings op maat in Brugge

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Brugge. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Brugge

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Brugge er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Brugge als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Brugge

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Brugge.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Brugge te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over DM-Line dressings

Wat kost een dressing op maat in Brugge?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Brugge af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze