Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Brugge? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Brugge staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Brugge

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Brugge.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Brugge

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Brugge er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Brugge nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Dressings op maat in Brugge

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Brugge. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Brugge lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Brugge te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Wat kost een dressing op maat in Brugge?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Brugge af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze