Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Brugge? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Brugse woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Brugge

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Brugse dressing. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Brugge er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Brugge. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Brugge, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Een dressing op maat in Brugge

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Brugge. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Brugge te verwezenlijken.