Droom je van een eigen, praktische dressing helemaal afgestemd op je woning in Brugge? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Brugge staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Brugge

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Brugge er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Brugge. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Brugge

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Brugge.

Een dressing op jouw maat in Brugge

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Brugge. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Brugge, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Brugge te realiseren.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Wat kost een dressing op maat in Brugge?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Brugge af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze