Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in de Brabantse Ardennen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Maatkasten maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in de Brabantse Ardennen staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Brabantse Ardennen er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in de Brabantse Ardennen nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in de Brabantse Ardennen moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing op maat in de Brabantse Ardennen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in de Brabantse Ardennen. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressingkast wit open deur

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Brabantse Ardennen te benutten.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in de Brabantse Ardennen te verwezenlijken.