Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Boekhout? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Boekhout staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Boekhout

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Boekhout. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Boekhout

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Boekhout.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Boekhout, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Boekhout

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Boekhout er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Boekhout nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Boekhout te realiseren.