Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Bikschote? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Bikschote

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten. dressingkast eiland wit

Dressing met kwaliteit in Bikschote

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Bikschote, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing op maat in Bikschote

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Bikschote. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Bikschote er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Bikschote wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Bikschote te realiseren.